Honningopkøb

Info omkring honning indlevering hos Aulumgård

Aulumgård har stadig overskudlager af dansk honning og har derfor ikke mulighed for at købe ubegrænsede mængder op. Vi har etableret en liste hvor man kan blive registreret, med den honning man ønsker at sælge. Du vil så blive kontaktet når vi får brug for din honning. Man kan i første omgang højest registreres med op til 10 tons.

Prisen for honningen fastsættes på tidspunktet for køb.

For at blive registreret skal du skrive til info@aulumgaard.dk med følgende oplysninger:

  • Mængde
  • Honning type (fx blomster, Lyng, raps, sensommer)
  • Emballage type (Spande, tønder eller palletanke)
  • Biavlerens navn
  • Telefon og email

Med venlig hilsen

Claus Sønderkjær

Aulumgård A/S

Honningopkøb

Honning skal være emballeret i godkendte spande, tønder eller palletanke. Emballagen skal være mærket med leverandørnavn, slyngedato samt honningsort på siden af beholderen. Spande eller tønder skal være forsvarligt lukkede. Emballagen skal være i god hygiejnisk stand både indvendig og udvendig. Der foretages honninganalyser af alt indleveret honning! For at sælge honning til Aulumgaard A/S, skal du være registreret hos Fødevarestyrelsen, og vi skal have en kopi af din registreringsattest.

Udfyld fødevarerstyrelsens registreringsattest her.

Når du kommer til siden virksomhedstype, sætter du kryds i, at dine kunder er andre fødevarevirksomheder (engrosvirksomhed (som Aulumgaard A/S) og primær producenter). På næste side sætter du kryds i nej til animalsk produktion – og længere nede i ”indsamling i naturen”. På næste side udfyldes navn og adresse. Hvis du ikke er momsregistreret, efterlades feltet med CVR-nummer mm tomt.

Blanketten underskrives med NemId og efter ret hurtig behandling modtager du pr mail den attest, vi skal have en kopi af ved honning indlevering. Du er velkommen til bare at maile den videre til info@aulumgaard.dk.