Honningopkøb

Dansk Blomsterhonning & Dansk Lynghonning

Man kan tilmelde sin honning ved at kontakte Michael
på mail msp@aulumgaard.dk eller på tlf.: 9641 1602
så vender han tilbage om leveringstidspunkt og pris.
Aulum d. 20. august 2019.

  • Priserne er leveret og ekskl. moms
  • Betaling: netto 30 dage
  • Honningen skal indleveres på Buntmagervej 18 i Aulum
  • Opkøbspolitikken er gældende indtil videre, men kan løbende ændres og justeres

Honningopkøb

Honning skal være emballeret i godkendte spande, tønder eller palletanke. Emballagen skal være mærket med leverandørnavn, slyngedato samt honningsort på siden af beholderen. Spande eller tønder skal være forsvarligt lukkede. Emballagen skal være i god hygiejnisk stand både indvendig og udvendig. Der foretages honninganalyser af alt indleveret honning! For at sælge honning til Aulumgaard A/S, skal du være registreret hos Fødevarestyrelsen, og vi skal have en kopi af din registreringsattest.

Udfyld fødevarerstyrelsens registreringsattest her.

Når du kommer til siden virksomhedstype, sætter du kryds i, at dine kunder er andre fødevarevirksomheder (engrosvirksomhed (som Aulumgaard A/S) og primær producenter). På næste side sætter du kryds i nej til animalsk produktion – og længere nede i ”indsamling i naturen”. På næste side udfyldes navn og adresse. Hvis du ikke er momsregistreret, efterlades feltet med CVR-nummer mm tomt.

Blanketten underskrives med NemId og efter ret hurtig behandling modtager du pr mail den attest, vi skal have en kopi af ved honning indlevering. Du er velkommen til bare at maile den videre til info@aulumgaard.dk.